Stefan Hrusca porneste cu colinda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul care se confunda cu insusi colindul romanesc, Stefan Hrusca, se afla de cateva zile in tara pentru a darui romanilor, in prag de sarbatori, un nou album de colinde: "Iarasi flori dalbe...",

Artistul care se confunda cu insusi colindul romanesc, Stefan Hrusca, se afla de cateva zile in tara pentru a darui romanilor, in prag de sarbatori, un nou album de colinde: "Iarasi flori dalbe...", cu 13 piese, care va vor face sa purtati in permanenta Craciunul in suflet.
Aceasta nu este singura surpriza pe care a pregatit-o artistul maramuresean romanilor sai, un turneu national care cuprinde 12 orase (astazi - Targu Mures, maine - Sibiu, 8 decembrie - Brasov, 9 decembrie - Suceava, 10 decembrie - Iasi, 11 decembrie - Galati, 22 decembrie - Zalau, 23 decembrie - Bacau). Stefan Hrusca va fi pe scena chiar de ziua sa de nastere (se va intampla la Brasov), unde o va avea alaturi pe Sofia Vicoveanca. "Dimineata lui Craciun", "Sculati, voi boieri!", "Iarasi flori dalbe", "Verde mar dulce" sunt cateva din colindele pe care artistul le va duce cu el prin tara. "Intotdeauna mi-am dorit sa ajung cantaret. E rostul meu sub soare. Pentru ca noi, romanii, avem nevoie de credinta in Cel de Sus si de respectul fata de radacini. Eu cant pentru toti oamenii. Si pentru cei mari, si pentru cei mici, "marutzele margaritare"", spune Stefan Hrusca.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite