Ştefan Andrei: "Băsescu, trimis la Anvers cu acordul Securităţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru comunist de externe şi al comerţului exterior, Ştefan Andrei, a declarat că Traian Băsescu nu putea să fie trimis la Anvers sau într-un alt post în străinătate decât cu

Fostul ministru comunist de externe şi al comerţului exterior, Ştefan Andrei, a declarat că Traian Băsescu nu putea să fie trimis la Anvers sau într-un alt post în străinătate decât cu acordul Securităţii.
Andrei a spus că acordul pentru plecarea la un post în străinătate era dat de secţia de cadre a PCR condusă de Elena Ceauşescu, dar că această comisie era, de fapt, subordonată Securităţii. Ştefan Andrei a acordat un interviu la un post de televiziune încercând să explice dezvăluirile din ziarul Adevărul despre legăturile nepotului său, Dan Andrei, cu firmele Securităţii din exterior. Prin declaraţiile sale, Andrei nu a negat dezvăluirile, dar a precizat că nu ar fi intervenit pentru trimiterea nepotului său la Geneva, în anii 80, pentru a conduce firma Securităţii, Trawe. El nu a precizat însă cum explică faptul că, în 2005, nepotul său a lichidat această firmă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite