Steaua şi-a luat lecţia de engleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

care te întâlneşti o dată în viaţă, aceea de a juca finala Cupei UEFA. Pe Stadionul Riverside din Middlesbrough, campioana României a început perfect, conducând cu 2-0 în minutul 30 şi cu

care te întâlneşti o dată în viaţă, aceea de a juca finala Cupei UEFA. Pe Stadionul Riverside din Middlesbrough, campioana României a început perfect, conducând cu 2-0 în minutul 30 şi cu 3-0 la general, dar ceea ce a urmat s-a transformat într-un adevărat coşmar. Pentru că Steaua nu a ştiut să gestioneze momentul favorabil, în faţa unei echipe care a repetat lecţia pe care o predase în turul anterior elveţienilor de la Basel. Apărarea, altă dată punctul forte al Stelei, l-a trădat pe Olăroiu, dar nici antrenorul nu a găsit soluţia pentru a-şi scoate echipa din criză. Arbitrul Lubos Michel, căruia în minutul 90 i-am fi putut acorda calificativul maxim, s-a făcut că nu a văzut un henţ clar ca lumina zilei în careul englez, ceea ce face şi mai mare regretul că pe 10 mai vom privi finala de la Eindhoven la televizor.
Rămâne de văzut dacă Gigi Becali va avea tăria de a păstra lotul sudat în această campanie europeană, pentru a-şi vedea împlinit visul de a duce Steaua în grupele Ligii Campionilor, sau va vinde jucători pe bandă rulantă aşa cum este obiceiul pe la noi.
Amănunte în pag. Sport

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite