Steaua ignorată de jurnaliştii englezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

100.000 de dolari, steliştii au aterizat ieri pe aeroportul internaţional Teeside, la ora locală 13.10 (15.10 la Bucureşti). În timpul zborului, majoritatea fotbaliştilor au ascultat muzică,

100.000 de dolari, steliştii au aterizat ieri pe aeroportul internaţional Teeside, la ora locală 13.10 (15.10 la Bucureşti). În timpul zborului, majoritatea fotbaliştilor au ascultat muzică, doar managerul general al clubului, Mihai Stoica, preferând să stea la discuţii cu jurnaliştii. Când avionul s-a oprit pe pista aeroportului, cei 20 de suporteri de la bord au început să scandeze: "Hai Steaua!" şi "Aterizăm şi ne calificăm!".
Venirea românilor nu a constituit un eveniment pentru englezi, niciun jurnalist britanic nefiind prezent la aeroport. Steliştii au dat acolo de un peisaj de ţară, cu oi jigărite care păşteau chiar lângă aeroport. Elevii lui Olăroiu au fost cazaţi la Redworth Hall Hotel, de patru stele, aflat la aproximativ 20 de kilometri de aeroport şi la 26 de kilometri de Middlesbrough. "Roş-albaştrii" nu au avut parte de prea mult timp de odihnă, pentru că, după conferinţa de presă de la 20.30, a fost programat antrenamentul oficial. La Middlesbrough este înnorat, bate vântul, iar temperatura este de 13°C.
Amănunte în pag. Sport

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite