Stantchev, interogat la DNA pentru convorbirile cu demnitari români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consultantul bulgar Stamen Stantchev a fost audiat ieri de procurorii DNA. Anchetatorii fac verificări în dosarul disjuns de la DIICOT cu privire la demnitarii care au vorbit la telefon cu Stamen

Consultantul bulgar Stamen Stantchev a fost audiat ieri de procurorii DNA. Anchetatorii fac verificări în dosarul disjuns de la DIICOT cu privire la demnitarii care au vorbit la telefon cu Stamen Stantchev sau care au fost amintiţi de acesta în discuţiile înregistrate de SRI. Procurorii DIICOT au trimis la DNA notele de redare a convorbirilor telefonice interceptate în perioada mai 2005 - noiembrie 2006 şi copiile acestora cu certificările aferente.

Ancheta a relevat că din aceste convorbiri "rezultă date şi indicii privind infracţiuni de corupţie". Conform avocatului Alexandru Chiciu, Stamen Stantchev a dat declaraţii în limba bulgară, în prezenţa unui interpret. Dosarul de "trădare" şi "spionaj" a ajuns obiectul a şapte cauze penale. Doar Dorinel Mucea, Mihai Donciu, Vadim Benyatov şi Stamen Stantchev au ajuns în instanţă, după ce anchetatorii au început urmărirea penală împotriva a opt persoane.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite