Stalin planuia o armata de "Frankensteini sovietici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mijlocul anilor `20 ai secolului trecut, Stalin a finantat un plan secret de creare in laborator a unor fiinte de neinvins. Dictatorul comunist visa la o armata de umanoizi, cu o forta

La mijlocul anilor `20 ai secolului trecut, Stalin a finantat un plan secret de creare in laborator a unor fiinte de neinvins. Dictatorul comunist visa la o armata de umanoizi, cu o forta extraordinara si creier subdezvoltat, insensibili la durere, rezistenti si nepretentiosi din punct de vedere al hranei.
Biroul Politic al CC al PCUS a aprobat in anul 1926 un astfel de proiect si a cerut Academiei de stiinte a Rusiei sa cerceteze cum s-ar putea crea "o masina vie de lupta", scrie publicatia italiana "La Repubblica". La statia experimentala Ascania Nova din Crimeea se experimentase anterior incrucisarea de reni cu boi, capre de munte cu boi, soareci cu cobai.
Proiectul, avizat de Institutul Pasteur
Pentru acest monstruos proiect fusese alocata la vremea respectiva fabuloasa suma de 15.000 de dolari. Stalin voia sa utilizeze umanoizii si in minele de carbuni, in constructia drumurilor in Siberia si regiunile arctice. Dictatorul aflase de experimentele ce se faceau in acea vreme in Germania si fusese cucerit de mitul lui "superman". Proiectul care a fost descoperit de rusi 80 de ani mai tarziu a fost avizat si de Institutul Pasteur de la Paris, francezii cedand Moscovei un laborator de cercetare din Noua Guinee, unde se efectuau deja fertilizari artificiale. Rapoarte secrete indica faptul ca acolo s-a incercat fertilizarea femelelor de cimpanzeu cu sperma umana.
Femei africane fertilizate cu spermatozoizi de la maimute
Mai mult, au fost fertilizate femei africane adormite, care nu banuiau nimic, cu spermatozoizi de la maimute. Pentru a rezolva problema capturarii animalelor salbatice, Kremlinul a infiintat in Georgia o crescatorie de maimute. O nava-fantoma urma sa aduca in Rusia unsprezece cimpanzei "proaspat" fertilizati. Acestia fie s-au imbolnavit de tuberculoza, fie au murit pe drum din cauza conditiilor improprii de transport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite