Stă în camera părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Denisa Tănase, bruneta din trupa Bambi, s-a mutat, de voie, de nevoie, în camera părinţilor ei. Asta pentru că dormitorul ei este "în renovare". Pentru cπntăreaţă nu este un chin să stea

Denisa Tănase, bruneta din trupa Bambi, s-a mutat, de voie, de nevoie, în camera părinţilor ei. Asta pentru că dormitorul ei este "în renovare". Pentru cπntăreaţă nu este un chin să stea în camera alor ei căci, oricum, ea petrecea foarte mult timp aici.

"Chiar şi înainte de a reamenaja dormitorul meu, îmi petreceam mult timp în camera părinţilor mei. E locul meu preferat. Acum, dacă zugrăvim camera mea,
m-am mutat în cea a părinţilor".

Aici, ei au decis să spargă balconul, pentru a mări încăperea. Cπnd va fi gata, dormitorul Denisei va semăna foarte tare cu o cameră a unui hotel din Dubai. "Sora mea, Raluca, a fotografiat camera de hotel unde a stat astă-vară.

Şi, pentru că mi-a plăcut foarte tare modelul, am decis să îmi fac dormitorul ca în poza respectivă. Fireşte că nu am copiat tiparul integral, ci am mai făcut unele adaptări". Camera va fi zugrăvită în alb şi negru, cu accente de roşu.

În mai toată casa, familia Tănase are obiecte de decoraţiuni aduse din străinătate. În fostul balcon (foto mare) au nişte suporturi din sticlă colorată în care se pun lumπnările. Tot în camera părinţilor, la loc de cinste, a fost pusă o narghilea în miniatură (foto mic). Toate acestea au fost aduse din Dubai.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite