Sportivii au turnat pentru Securitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"majoritatea celor de la Dinamo şi Steaua erau racolaţi de contrainformaţiile militare". La rândul său, fostul şef al SIE, Cătălin Harnagea, confirmă şi el informaţiile că Securitatea a

"majoritatea celor de la Dinamo şi Steaua erau racolaţi de contrainformaţiile militare". La rândul său, fostul şef al SIE, Cătălin Harnagea, confirmă şi el informaţiile că Securitatea a avut informatori, colaboratori şi ofiţeri din domeniul sportului, spunând că a fost vorba de o practică în toate ţările Europei de Est. Maestrul Jackie Ionescu, din Timişoara, spune că informatori şi colaboratori ai fostei Securităţi din domeniul sportului se află şi astăzi în fruntea fotbalului românesc. şi tenismenul Ilie Năstase recunoaşte că în sport au fost foarte mulţi turnători la Securitate, iar unii mai sunt activi şi în prezent.

"Să fie verificaţi toţi şefii din sport, preşedinţii de cluburi, sportivii din acea vreme, preşedinţii de federaţii, Federaţia de Fotbal şi Liga, precum şi ANS. Toţi care au avut legătură cu sportul"
Ilie Năstase
Amanunte în pag. Actualitate

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite