Spital revendicat de familia unui parlamentar german

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clădirea veche a Spitalului de psihiatrie din Braşov este revendicată de familia deputatei germane Ilse Falk, al cărui soţ, Peter H. Falk, s-a născut şi a copilărit în clădirea actualei

Clădirea veche a Spitalului de psihiatrie din Braşov este revendicată de familia deputatei germane Ilse Falk, al cărui soţ, Peter H. Falk, s-a născut şi a copilărit în clădirea actualei instituţii situate în centrul Braşovului şi cunoscută sub denumirea de "Spitalul de boli nervoase de pe Eminescu".

Peter Falk a declarat, că în 2006 a trimis o notificare către Primăria Braşov prin care a înştiinţat autorităţile că vrea să-şi recupereze casa natală, construită în 1903, de bunicul său, Albert Pohl, dar că nu a primit răspuns. "Ultima dată m-am adresat Primăriei Braşov în decembrie 2006, dar, deşi am primit confirmarea de primire a scrisorii, nu mi s-a răspuns. Am încredere că acum, după ce România a căpătat statut de ţară europeană, justiţia se va aplica în toate cazurile din domeniul retrocedărilor", a declarat Peter Falk.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite