Spirală MISA de la Băile Herculane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 6.000 de persoane, adepte ale gurului Gregorian Bivolaru, aflat în azil politic în Suedia, se vor aduna în această seară, pe platoul Coronini, pentru a forma ultima spirală din acest an la

Circa 6.000 de persoane, adepte ale gurului Gregorian Bivolaru, aflat în azil politic în Suedia, se vor aduna în această seară, pe platoul Coronini, pentru a forma ultima spirală din acest an la Băile Herculane, relatează Rompres.

Primarul localităţii, Ion Oprescu, a declarat, pentru Rompres, că venirea yoghinilor din toată lumea în localitate "a trezit din amorţire staţiunea şi a condus la revirimentul ei economic prin ocuparea tuturor locurilor de cazare de care dispun lanţurile de pensiuni şi hoteluri şi la vânzarea în exces a legumelor, brânzeturilor şi fructelor".

"Yoghinii au ajuns în staţiunea noastră în 26 aprilie. Pe 30 aprilie s-au reunit într-o primă spirală despre care se spune că îi aduce în armonie cu lumea întreagă. Timp de trei ore ei vor sta, sâmbătă seara, cufundaţi în rugăciune şi meditaţie în zona Coronini", a precizat Oprescu.

Deşi aflat la mii de kilometri distanţă de Băile Herculane, liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, a ţinut să fie prezent cu o înregistrare audio prin care îi va orienta şi iniţia pe prozeliţi în lumea transcendentală.

Potrivit sursei citate, pentru locuitorii din Băile Herculane, yoghinii MISA nu reprezintă un pericol, ci doar o curiozitate pe care şi-o satisfac privindu-i de aproape când formează spirala yang.

Liderii MISA au anunţat că duminică se vor despărţi, fiecare plecând pe la casele lor, dar se vor reîntâlni în luna august, la Costineşti, la ţărmul Mării Negre.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite