Spielberg, de la "Indiana Jones"la serial de comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici nu s-au stins ecourile filmului "Indiana Jones", că Steven Spielberg a şi demarat un nou proiect: serialul "The United States Of Tara". Canalul american Showtime şi-a dat acordul

Nici nu s-au stins ecourile filmului "Indiana Jones", că Steven Spielberg a şi demarat un nou proiect: serialul "The United States Of Tara".

Canalul american Showtime şi-a dat acordul pentru realizarea unui serial de televiziune cu 12 episoade de câte o jumătate de oră, "The United States of Tara", comedie produsă de Steven Spielberg.

Având pe generic numele scenaristei Diablo Cody (recompensată cu Oscar pentru scenariul "Juno"), al actorilor Toni Collette ("Little Miss Sunshine", "The Hours") şi John Corbett ( "Căsătorie a la grec"), serialul se anunţă de pe acum evenimentul anului următor în Statele Unite.

Toni Collette va juca rolul unei femei de vârstă medie, soţie şi mamă, care suferă de tulburări de personalitate, care se crede când motociclistă agresivă, când adolescentă nimfomană, când femeie casnică. Renumit pentru faptul că lucrează la mai multe proiecte simultan, Steven Spielberg nici nu terminase montajul la "Indiana Jones şi secretul craniului de cristal" când a demarat negocierile cu Showtime: "Sunt ca un copil într-o cofetărie.

Știu că dacă dacă o să mănânc toate bomboanele, o să mă îmbolnăvesc, dar nu mă pot abţine să nu gust din toate! Îmi doresc să realizez toate filmele pe care le am în cap, chiar dacă din zece, două vor fi finalizate. Am o mulţime de scenarii pe care le realizez în cadrul companiei mele, DreamWorks, dar nu ştiu pe care le voi regiza eu şi pe care le voi da pe mâna altui regizor", a declarat Spielberg, după lansarea celui de-al patrulea "Indiana Jones".

Întrebat de ziarişti cum funcţionează în acest proces creativ simultan, Spielberg a mai spus: "Dacă decid să mă lansez într-un proiect, înseamnă că am văzut, mental, întregul film derulându-se timp de zece secunde. Apoi, petrec un an şi jumătate încercând să descopăr ce era extraordinar în aceste zece secunde.

Descopăr atunci, după propriile mele criterii, dacă am eşuat sau am reuşit. Înainte ca altcineva să decreteze dacă este o reuşită sau un rateu, eu ştiu dacă trebuie sau nu să spun o poveste". Filmările la serial vor începe în prima săptămână a lunii iulie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite