Spectacol-lectură despre violenţa domestică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spectacol-lectură cu texte despre violenţa domestică va fi, astăzi, baza de pornire pentru o dezbatere pe această temă, la care vor participa, la Teatrul Odeon, regizori, sociologi,

Un spectacol-lectură cu texte despre violenţa domestică va fi, astăzi, baza de pornire pentru o dezbatere pe această temă, la care vor participa, la Teatrul Odeon, regizori, sociologi, reprezentanţi ai ONG-urilor şi agenţiilor guvernamentale din domeniu. Va fi prima întâlnire din cadrul programului "Teatrul şi societatea", gândit de Odeon.
Spectacolul-lectură se bazează pe patru texte selectate în urma concursului de miniscenarii dramatice organizat de Odeon în iunie 2005: "Apa de la chiuvetă", de Livia Dimulescu, "Fragile. Do not drop sau La ce serveşte imaginaţia", de Maria Silvia Pitea, "Hoţul" şi "Ciobanul", de Laura Maria Haţieg. Vor citi actorii Diana Gheorghian, Paula Niculiţă, Geo Costiniu, Pavel Bartoş, Relu Poalelungi, coordonaţi de regizorul Radu Dragomirescu. Spectacolul-lectură va fi urmat de o dezbatere cu tema "Violenţa domestică între revoltă şi resemnare". Intrarea este liberă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite