Spectacol acrobatic aerian la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piloţi din Ungaria, Slovenia, Marea Britanie şi România vor oferi senzaţii tari turiştilor de pe litoral Primul Grand Prix Aviatic va avea loc astăzi şi mâine deasupra plajei din

Piloţi din Ungaria, Slovenia, Marea Britanie şi România vor oferi senzaţii tari turiştilor de pe litoral

Primul Grand Prix Aviatic va avea loc astăzi şi mâine deasupra plajei din Mamaia. Piloţi din Ungaria, Slovenia, Marea Britanie şi România vor executa demonstraţii de mare clasă pentru cei 100.000 de turişti aşteptaţi să asiste la eveniment.

Organizatorii spectacolului, Aerodromul Tuzla şi Primăria Constanţa, îi anunţă pe turiştii de pe litoral că Aero GP este "singura competiţie aeriană care poate să-ţi taie răsuflarea pentru că se desfăşoară la doar 10 metri deasupra pământului".

Primarul Radu Mazăre a declarat că municipalitatea a alocat 200.000 de euro pentru eveniment, banii provenind din încasarea taxei de barieră la intrarea în staţiunea Mamaia.

Spectacolul aerian este gratuit. Avioanele, de dimensiuni mici, vor decola de pe Aerodromul din Tuzla, vor zbura prin nordul staţiunii Mamaia, iar acrobaţiile aeriene vor fi executate pe malul mării la mică înălţime. Primul Aero GP s-a desfăşurat în mai 2005, în Slovenia, şi de atunci a mai fost organizat în Malta şi Egipt.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite