Specialiştii de la Bucureşti spun că baschetbalistul american avea patru leziuni craniene. Nici vorbă de o căzătură nefericită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hardy Chauncey avea şanse dacă i se făcea o investigaţie de tip CT
Hardy Chauncey avea şanse dacă i se făcea o investigaţie de tip CT

Neurochirurgul Sorin Crăciunaş de la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, cel care l-a operat pe baschetbalistul american, a declarat pentru stirile PRO TV că la tomografie s-au putut observa patru leziuni la creier. Astfel se spulberă ipoteza iniţială a anchetei conform căreia Chauncey Hardy ar fi murit de fapt nu de la pumnul primit ci de la căzătura suferită apoi.

După ce autorităţile au insistat că americanul ar fi fost lovit o singură dată, adevărul iese la lumină. Tomografia realizată la spitalul din Capitală unde a fost dus ulterior baschetbalistul arată clar că tânărul a primit mai multe lovituri în zona capului.

Samarandita Iliescu, managerul echipei de baschet CSS Giurgiu a fost singura care a susţinut încă de la început că Chauncey Hardy a fost lovit de mai multe persoane.

Medicii de la Spitalul din Giurgiu cercetaţi pentru ucidere din culpă în cazul Chauncey Hardy

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu s-au sesizat din oficiu şi susţin că medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă în cazul baschetbalistului american Chauncey Hardy.

Baschetbalistul a decedat, duminică, pe masa de operaţie, după ce a suferit două stopuri cardio-respiratorii, în jumătate de oră. Medicii bucureşteni au intervenit imediat ce tânărul a ajuns la spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală, dar toate eforturile lor au fost în zadar.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite