Spărgătorii de bancomate, prinşi după ce au fost filaţi timp de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Treisprezece suspecţi în cazul furturilor de bancomate şi case de bani din Bucureşti şi alte judeţe limitrofe au fost reţinuţi ieri-dimineaţă, după ce au fost urmăriţi mai multe zile

Treisprezece suspecţi în cazul furturilor de bancomate şi case de bani din Bucureşti şi alte judeţe limitrofe au fost reţinuţi ieri-dimineaţă, după ce au fost urmăriţi mai multe zile de lucrători ai Direcţiei Generale de Informaţii a Ministerului de Interne. Şapte dintre ei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii deţin informaţii potrivit cărora cei 13 ar face parte dintr-o reţea mult mai mare, de aproximativ 20 de persoane care are ca obiect de activitate furtul bancomatelor şi al caselor de bani din Capitală, judeţele limitrofe şi nordul ţării.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost găsite mai multe pistoale cu gaz şi bile de cauciuc, arme albe. Au mai fost confiscate şi trei autoturisme de lux, care ar fi fost folosite în activităţile infracţionale. Potrivit informaţiilor poliţiştilor, persoanele anchetate ieri ar fost implicate şi în furtul bancomatului din sediul băncii Raiffeisen din Crângaşi din data de 1 noiembrie 2007, precum şi în tentativa de furt a bancomatului din sediul OTP Bank din sectorul 1 al Capitalei. Ancheta este în curs de desfăşurare, iar oamenii legii spun că numărul suspecţilor prinşi ar putea să crescă în ultimele zile. În noaptea de miercuri spre joi, un seif al showroomului Cardinal Motors din Ploieşti a fost furat de un grup de indivizi mascaţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite