Soţia lui Marta, proxenetă pentru prietenii soţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marta, soţia fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar
Andreea Marta, soţia fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar

Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost reţinută ieri de DIICOT într-un dosar de proxenetism.

Clienţii reţelei fac parte din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiţi cetăţeni străini potenţi financiar sau persoane din lumea mondenă. Surse apropiate anchetei susţin că unii clienţi erau şantajaţi după ce întreţineau relaţii sexuale cu tinerele plasate de Andreea Marta.

Aceştia trebuiau să plătească sume de bani sau să facă diverse favoruri. Tinerele care practicau prostituţia erau racolate de către liderii grupării din rândul persoanelor cu un aspect fizic atrăgător, participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă, selecţia fiind riguroasă.

Andreea Marta şi Maria-Magdalena Lungu au racolat cel puţin 30 de tinere. Reţeaua condusă de Andreea-Elena Marta (fostă Lungu), în vârstă de 28 ani, şi Maria-Magdalena Lungu (38 ani) a fost activă din 2010. Ele erau cele care racolau persoane cu o situaţie materială foarte bună, cărora le-au facilitat întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei. Tinerele protejate de cele două surori se prostituau în Bucureşti, Tulcea, Braşov şi Călăraşi, dar şi în alte ţări - Italia, Elveţia, Principatul Monaco.

Andreea Marta este cea care a declarat la Poliţie dispariţia soţului ei, Codruţ Marta. Acesta are pe numele său un mandat de arestare în lipsă într-un dosar de evaziune fiscal, caz în care este cercetat şi prietenul său, Sorin Blejnar, fostul şef al ANAF.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite