Soţia tânărului decedat la Tulcea a ajuns la reanimare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce rudele tânărului decedat duminică seara în condiţii suspecte la spitalul din Tulcea se pregăteau de înmormântarea acestuia, un alt necaz s-a abătut asupra familiei. Mioara

În timp ce rudele tânărului decedat duminică seara în condiţii suspecte la spitalul din Tulcea se pregăteau de înmormântarea acestuia, un alt necaz s-a abătut asupra familiei. Mioara Manea, soţia decedatului, a fost internată în cursul zilei de ieri, în jurul orei 11.00, la secţia de reanimare a aceluiaşi spital unde, acum câteva zile, i-a murit soţul. Văduva era împreună cu mama ei şi tocmai ieşeau din sediul Colegiului Medicilor, unde depuseseră reclamaţia vizavi de moartea soţului. După câţiva paşi, tânăra s-a prăbuşit. "M-am speriat şi am început să strig după ajutor.

Am zis că o pierd şi pe ea!", a spus cu lacrimi în ochi mama femeii. După aproximativ două ore de consultaţii, Mioara a fost transferată de la reanimare la cardiologie, fiind externată spre seară pentru a-şi petrece ultimele ore alături de cel care i-a fost soţ. Sorin Manea va fi înmormântat azi, la ora 12.00, la Cimitirul Eternitatea din Tulcea.

Cazul lui a fost discutat, tot ieri, de către Colegiul Medicilor Tulcea, care a hotărât ca, până la definitivarea cazului, doctorul Leahu, cel care era de gardă la unitatea de primire urgenţe, la prima venire a lui Sorin Manea la spital, nu va mai face gărzi. În opinia colegiului, "după aspectul activităţii şi încărcăturii pe care a avut-o, doctorul Leahu nu mai poate să mai lucreze. Este depăşit psihic de situaţia ca atare!". (Adrian Tudor)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite