Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat la cerere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat la cerere, luni noapte, din Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, unde a stat internat câteva ore pentru investigaţii medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, Bogdan Opriţa, Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat la ora 22.00. Rezultatul analizelor lui Vîntu arată o acutizare a suferinţei cardiace, transmite Mediafax.

Sorin Ovidiu Vîntu a sosit la Spitalul Floreasca, luni la ora 13.30, pentru investigaţii şi a fost internat la Secţia Cardiologie în jurul orei 15.40, după ce a primit rezultatele analizelor.

Reamintim că, judecătorul Camelia Bogdan de la Tribunalul Bucureşti a hotărât să sune la Spitalul "Foreasca" pentru a verifica veridicitatea unor susţineri ale avocaţilor lui Sorin Ovidiu Vîntu care au spus, la termenul de luni, că acesta ar fi fost oprit în spital pentru o injecţie.

În 12 octombrie, Sorin Ovidiu Vîntu şi Octavian Ţurcan au fost trimişi în judecată de DNA pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite