Sorin Roşca Stănescu vrea probele în baza cărora a fost învinuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Nu am fost citat numai ca şi conspirator al Bursei prin tranzacţionarea de acţiuni la Rompetrol, infracţiune care se pedepseşte cu 20 de ani de închisoare", a precizat ieri, la intrarea în

"Nu am fost citat numai ca şi conspirator al Bursei prin tranzacţionarea de acţiuni la Rompetrol, infracţiune care se pedepseşte cu 20 de ani de închisoare", a precizat ieri, la intrarea în Parchet, jurnalistul Sorin Roşca Stănescu.
În dosarul Rompetrol, acesta are calitatea de învinuit, întrucât ar fi beneficiat de informaţii secrete despre tranzacţiile Rompetrol. Deşi a stat aproape două ore la Parchet, Sorin Roşca Stănescu a dat o declaraţie de circa 15-20 de minute, declarând că, atât timp cât anchetatorii nu i-au prezentat probele în baza cărora a fost pus sub învinuire şi i s-au interceptat telefoanele, nu va mai veni la audieri, ci se va prezenta în instanţă, când dosarul va ajunge acolo.
Sorin Roşca Stănescu a susţinut, din nou, că acest dosar este unul politic. Totodată, el a fost citat în calitate de martor în dosarul privind scurgeri de informaţii secrete din MApN, atrăgând atenţia că nu este prima dată când astfel de materiale ajung în redacţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite