Sorin Pantiş, la Parchet în dosarul "Rompetrol"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru Sorin Pantiş a fost audiat, ieri, în calitate de martor, în dosarul "Rompetrol". El a răspuns la întrebările procurorilor legate de momentul în care s-a început listarea pe

Fostul ministru Sorin Pantiş a fost audiat, ieri, în calitate de martor, în dosarul "Rompetrol". El a răspuns la întrebările procurorilor legate de momentul în care s-a început listarea pe Bursă a acţiunilor Rompetrol.
"Am lămurit câteva aspecte pentru că a apărut în presă că eu am fost cel care a consiliat-o pe doamna Camelia Voiculescu în legătură cu achiziţia pachetului. Am spus că eu am consiliat-o şi am expus motivaţia economică", a precizat Sorin Pantiş la ieşirea de la audieri. Totodată, Pantiş a mai precizat că modul în care s-au listat acţiunile Rompetrol a fost un succes atât pentru Bursă, cât şi pentru proprietarul acţiunilor, dar şi pentru investitori. Sorin Pantiş a spus că este în relaţii amicale cu Dinu Patriciu. "Noi am avut divergenţe politice. Eu, în 1994, l-am schimbat din funcţia de lider de grup parlamentar pe Dinu Patriciu. La nivel personal cred că este un om deosebit", a mai subliniat Pantiş, care a adăugat că în perioada când s-a efectuat tranzacţia era director general executiv la Grivco SA. El este în prezent preşedinte-director general al Companiei de Cercetări Aplicative şi Investiţii, parte a grupului Grivco.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite