Sorana face petrecerea burlacelor>>

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta va sărbători cu amicele pe un iaht Ex-componenta trupei A.S.I.A., Sorana Mohamad, are planuri mari pentru vacanţă. Deocamdată, solista se află în febra pregătirilor pentru

Vedeta va sărbători cu amicele pe un iaht

Ex-componenta trupei A.S.I.A., Sorana Mohamad, are planuri mari pentru vacanţă. Deocamdată, solista se află în febra pregătirilor pentru logodna cu iubitul său Alex. Însă până atunci solista are de gând să se distreze cu amicele ei, într-o "petrecere a burlacelor".

Logodna cu Alex e programată să aibă loc la 29 iulie. Sorana a probat chiar în aceste zile rochia aleasă pentru eveniment, ce poartă semnătura designerului Cătălin Botezatu. "Ţinuta e galbenă şi are un imprimeu floral deosebit", ne-a mărturisit viitoarea mireasă.

La 2 august, imediat după logodnă, Sorana va pleca cu Alex în "luna de miere". Vacanţa ei nu se va opri însă aici pentru că, la 20 august, cântăreaţa va petrece o săptămână, împreună cu trei dintre cele mai bune prietene ale sale, în Turcia. Astfel, fetele vor avea parte de o veritabilă "petrecere a burlacelor", care va cuprinde safari, croazieră cu iahtul şi multe alte surprize cu parfum exotic. În ceea ce-l priveşte pe Alex, iubitul cântăreţei, acesta nu agreează ideea unui party al burlacilor, fiind o fire mult mai conservatoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite