Sora fostei vedete tv Nadine s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sora cântaretei Nadine, Ana Voindrouh, si-a pierdut viata ieri dupa-amiaza. Tânara dansatoare, în vârsta de 29 de ani, s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc dintr-un cartier bucurestean

Sora cântaretei Nadine, Ana Voindrouh, si-a pierdut viata ieri dupa-amiaza. Tânara dansatoare, în vârsta de 29 de ani, s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc dintr-un cartier bucurestean si a decedat în urma impactului cu solul. Apropiatii nu-si pot explica gestul femeii, care nu a lasat în urma niciun bilet de adio.

Nadine a cautat succesul în America

Nu a stralucit decât o vara. Dupa ce a trecut pe la Scoala Vedetelor si a prezentat mai multe emisiuni de divertisment, printre care si Banc Show (alaturi de Cabral, la Prima Tv), Nadine s-a îndreptat catre tara tuturor posibilitatilor. Frumoasa ciocolatie a studiat arta dramatica la un faimos institut din Los Angeles si a aparut în cele doua parti ale filmului "Oblivion," sub numele Nadine Emilie Voindrouh. Cârcotasii spun ca în drumul ei spre celebritate, Nadine ar fi lucrat ca baby-sitter si ar fi aparut în câteva productii pentru adulti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite