Soprana Amelia Antoniu şi-a botezat fetiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexia nu a plâns decât după ce a fost scoasă din cristelniţă
Alexia nu a plâns decât după ce a fost scoasă din cristelniţă

Alexia, fetiţa cuplului Amelia şi Nicolae Gamenţ-Antoniu, a fost creştinată, ieri, la Biserica Popa Tatu din Bucureşti. Soprana Amelia Antoniu a fost la un pas de moarte anul trecut în urma unei infecţii contractate în Spitalul CF 2, unde era internată pentru o intervenţie chirurgicală minoră. 

Alexia a fost liniştită pe toată perioada ceremoniei, chiar şi atunci când preotul a scufundat-o în cristelniţă. Imediat după ce a fost scoasă din apă a început să ţipe ca o mică soprană. Întrebată de ziarişti dacă fetiţa moşteneşte talentul mamei, Amelia a răspuns: "Este prea devreme ca să pot spune aşa ceva. Cred că cel mai bine pentru orice părinte este să-şi dorească în primul rând fericirea copilului. Eu îi doresc să facă în viaţă ce doreşte ea şi ce o face fericită".

Soprana şi soţul ei au fost însoţiţi la eveniment de aproximativ 50 de persoane, rude, prieteni şi colegi de-ai artistei. Aceştia din urmă au creat cel mai impresionant şi emoţionant moment al botezului, cântându-i pe mai multe voci "La mulţi ani!" Alexiei. Amelia şi soţul ei au organizat o petrecere pentru invitaţii lor la restaurantul Monte Carlo din Bucureşti.

Răsplată pentru suferinţele trecute

"Sunt foarte fericită şi-i mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a dat şansa să ne bucurăm de acest copil. Dacă va mai veni unul, o să-l primim de asemenea cu drag", a spus Amelia Antoniu la intrarea în biserică.

Alexia a venit pe lume la începutul lunii februarie. "A fost un fel de răsplată pentru suferinţa prin care am trecut", a spus Amelia, care a fost la un pas să moară anul trecut din cauza unei infecţii pe care a contractat-o în timpul unei intervenţii chirurgicale minore la Spitalul CF2 în aprilie anul trecut. Ea avea nevoie de această investigaţie medicală tocmai pentru că dorea să dea naştere unui copil.

Amelia a intrat în şoc septic imediat după intervenţie şi a fost transferată la Spitalul Universitar de Urgenţă unde a stat în comă mai multe zile. Au urmat aproape şase luni de spitalizare şi recuperare pentru a-şi reveni complet. Soprana a putut să urce din nou pe scena Teatrului Naţional de Operetă din Bucureşti, acolo unde este solistă, abia în luna septembrie.

Alexia s-a născut înainte de termen

Amelia a născut înainte de termen, la 35 de săptămâni, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB). „Multă lume mi-a spus să merg să nasc în străinătate, dar nu-mi permit acest lux din punct de vedere financiar. Pe deasupra, am încredere în medicii de la SUUB, tot acolo mi-a fost salvată viaţa anul trecut", ne-a spus Amelia înainte să nască.

Soprana ne-a mai spus că a avut o sarcină fără probleme şi că nu a luat în greutate decât 10 kilograme, ceea ce este normal pentru perioada de graviditate.

"Ne bucurăm de acest copil şi, dacă va mai veni unul, o să-l primim de asemenea cu drag."
Amelia Antoniu
soprană

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite