Sold out: Show Anathema unplugged

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa britanică de doom-metal Anathema, care a pus bazele genului, alături de Paradise Lost şi My Dying Bride, susţine un concert unplugged sâmbătă, la Sala de festivităţi a Casei de

Trupa britanică de doom-metal Anathema, care a pus bazele genului, alături de Paradise Lost şi My Dying Bride, susţine un concert unplugged sâmbătă, la Sala de festivităţi a Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti. Anul trecut, formaţia şi-a încântat fanii cu un show similar, la Cetatea Cisnădioara de lângă Sibiu. Evenimentul de la Bucureşti se vrea o "încălzire" pentru festivalul Artmania, ce va avea loc în iulie, la Pavilionul 2007 din Sibiu.

Anathema este formată în prezent din fraţii Vincent (voce, chitară), Daniel (chitară, voce, clape) şi Jamie Cavanagh (bas), Les Smith la clape, Lee Douglas la voce şi John Douglas la baterie. Înfiinţată în 1990, la Liverpool, trupa l-a avut iniţial ca vocalist pe Darren White, ales de colegii săi pentru că nu se descurca la niciun alt instrument.

După retragerea acestuia, Vincent Cavanagh a devenit vocalul formaţiei. În 1993, a apărut albumul "Serenades", care, alături de "Turn Loose The Swans" (My Dying Bride) şi "Gothic" (Paradise Lost), este unul dintre discurile de referinţă din istoria muzicii metal din anii "90. Printre cele mai cunoscute albume ale trupei se numără "Alternative 4" (1998), "Judgement" (1999) şi "A Natural Disaster" (2003), iar un nou album urmează să fie lansat în curând.

Show-ul Anathema Unplugged, pentru care biletele s-au epuizat încă din aprilie, va începe la ora 20.00, iar accesul în sală se va face de la ora 19.00. După concert, fraţii Vincent şi Danny Cavanagh se vor întâlni cu fanii români şi vor acorda autografe, în aceeaşi sală de festivităţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite