Socrul lui Huidu: „Şerban este distrus“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matei Vintilă,(dreapta) socrul lui Şerban Huidu, a povestit că familia sa este într-o stare foarte proastă
Matei Vintilă,(dreapta) socrul lui Şerban Huidu, a povestit că familia sa este într-o stare foarte proastă

Matei Vintilă, socrul lui Şerban Huidu, a povestit că familia sa este într-o stare foarte proastă. Cel mai afectat de cele întâmplate este Şerban Huidu, care nu-şi poate reveni după evenimentele petrecute într-un timp atât de scurt.

Socrul lui Şerban Huidu este îngrijorat cel mai tare de starea de sănătate a fiicei sale, Cristina, care a fost transferată la Spitalul Universitar din Bucureşti. „Nu ştiu foarte multe lucruri. Cristina este însă mai grav, are un cheag toracic, şi-a fisurat tibia şi şi-a fracturat mâna stângă. Ceea ce ne îngrijorează este acel cheag de sânge. Vom şti mai multe după ce vor fi aduşi la spital la Bucureşti", a spus acesta şi a menţionat că de îndată ce va fi transferată în Capitală va merge la spital.

Matei Vintilă nu ştie despre accident mai mult decât s-a vorbit şi la televizor. „Şerban a fost lovit, dar nu este grav, în schimb este distrus de cele întâmplate. Maşina a derapat şi nu ştie ce s-a întâmplat apoi", a mai spus Matei Vintilă, vizibil marcat. Pe numărul de telefon al tatălui cârcotaşului, Florin Huidu, a răspuns o femeie care a spus că nu vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat. „V-am spus de o mie de ori că nu vrem să declarăm nimic", a spus scurt aceasta. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite