Societatea de Drumuri şi Poduri Mureş, pusă sub sechestru de creditori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SC Marvicom SRL Luduş a pus sechestru asigurător pe bunurile SC Drumuri şi Poduri Mureş SA, al cărei acţionar unic este Consiliul Judeţean Mureş. Alexandru Petru Frătean, vicepreşedintele

SC Marvicom SRL Luduş a pus sechestru asigurător pe bunurile SC Drumuri şi Poduri Mureş SA, al cărei acţionar unic este Consiliul Judeţean Mureş. Alexandru Petru Frătean, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, a declarat că sechestrul asigurător a fost pus de firma luduşeană, care doreşte să recupereze o datorie de peste 130.000 de lei noi (1,3 miliarde de lei vechi).
Societatea a blocat şi conturile SCDP Mureş, în care se află 13.000 lei noi (130 milioane de lei vechi). Frătean a explicat că nu este exclus să apară şi alţi creditori care să ceară executarea silită a SC Drumuri şi Poduri Mureş SA, în condiţiile în care datoriile acesteia faţă de terţi sunt mult mai mari.SC Marvicom SRL Luduş, care a oferit servicii de transport pentru SCDP Mureş, a dat un ultimatum Consiliului Judeţean, pentru a-şi recupera banii datoraţi de peste doi ani. În context, Alexandru Petru Frătean a arătat că problema va fi rezolvată în condiţiile legii şi că se va pune sechestru asigurător câteva zile, până când SCDP va încasa banii din graficele de lucrări efectuate pentru Consiliul Judeţean Mureş. Soarta SC Drumuri şi Poduri Mureş va fi decisă în data de 13 februarie, când este convocată Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite