Soare şi zăpadă la munte în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea în acest weekend va fi în general caldă, temperaturile depăşind la amiază 20 de grade. Pe alocuri va ploua slab în zonele de deal şi de munte, iar noaptea şi în sud-estul ţării.

Vremea în acest weekend va fi în general caldă, temperaturile depăşind la amiază 20 de grade. Pe alocuri va ploua slab în zonele de deal şi de munte, iar noaptea şi în sud-estul ţării.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între -2 şi 8 grade. În Bucureşti, vremea va fi caldă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă de 6 - 7 grade. Luni, în ţară, cerul va fi variabil, cu înnorări, în cursul zilei, în zonele de deal şi de munte şi în regiunile estice. Vor cădea şi câţiva stropi de ploaie, însă pe arii restrânse şi slabe cantitativ. La munte, în zonele înalte, există posibilitatea să se înregistreze precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În Capitală, vor fi înnorări temporare, însă cerul se va degaja treptat. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă între 4 şi 6 grade.

În Bucegi se poate schia

Paştele aduce nu doar o mică vacanţă, ci şi o mare bucurie pentru iubitorii sporturilor de iarnă. "Se schiază mai bine ca în miezul iernii, stratul de zăpadă este de 175 cm, cu puţin mai mic pe alocuri", ne-a declarat Paul Popa, consilier la Centrul de Informaţii Turistice din Sinaia. El spune că orice înseamnă pârtie din Sinaia este practicabilă, indiferent că vorbim de Calea Dorului, Soarelui, Carp sau Valea Scândurari, drumul de vară sau cel vechi. "Sunt şapte pârtii, cinci cu grad de dificultate mediu, una foarte dificilă şi una uşoară. 12 km de pârtii, deservite de două telecabine şi două telescaunuri", a precizat Popa. Şi în partea superioară a masivului Postăvarul se schiază, ne-a declarat directorul Ana Teleferic, Ioan Rufa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite