Slatina:Pompierii, profesori pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina:Pompierii, profesori pentru copii
Slatina:Pompierii, profesori pentru copii

Sute de copii de la şcolile din Slatina au venit vineri la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru a lua parte la un spectacol oferit pe salvatorii olteni de Zilele Micului Slavator.

Echipajul de descarcerare, bărcile de salvare, autospecialele de stingere a incendiilor sau ambulanţele SMURD şi curajul pompierilor i-au cucerit pe cei mici. Au studiat cu atenţie fiecare maşină, au folosit furtunele pentru incendii şi au aplaudat bucuroşi scenele oferite de pompieri. „Cel mai mult mi-au plăcut ambulanţa SMURD şi săriturile de la înălţime. Când voi fi mare, vreau să fiu medic, să slavez vieţile oamenilor“, a spus cu convingere Andreea, o fetiţă de 9 ani.
Cei mcii au spus că sunt încântaţi de tot ceea ce au văzut şi le-au mulţumit pompierilor pentru cadiul făcut înainte de Ziua Copilului. „Mie mi-au plăcut toate maşinile, mi-a plăcut şi când am urcat în barca de salvare şi când au sărit militarii de pe clădire. Au fost foarte curajoşi“, a spus, entuziasmat, Dănuţ Dascălu, de 8 ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite