Slatina: De 1Mai tinerii olteni merg la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă nu mai au bani de cazare la hoteluri luxoase, ca în alţi ani, oltenii se respectă, când vine vorba de vacanţa de 1 Mai. Sute de tineri au rezervat locuri de cazare pe Litoral.

Litoralul românesc este destinaţia preferată de tinerii din Olt pentru distracţia de 1 Mai.
Deşi afectaţi de criză, oamenii au fost dispuşi să cheltuie câteva sute de lei pentru o minivacanţă la mare. Ofertele tentante ale agenţiilor de turism au atras sute de tineri olteni, iar cele mai solicitate destinaţii au fost staţiunile Mamaia şi Costineşti, de pe litoralul românesc.

135 lei un sejur la Mamaia

Agenţiile de turism din Slatina au practicat anul acesta aceleaşi preţuri ca anul trecut. 3 nopţi de cazare la un hotel de 2 stele din Mamaia costă 135 lei de persoană. Aceste pachete turistice s-au vândut imediat, iar majoritatea clienţilor au fost din rândul tinerilor. „Cea mai solicitată staţiune a fost Mamaia, unde s-au vândut în special pachetele turistice ieftine, la hoteluri de 2 stele. Majoritatea clienţilor au fost tineri cu cârste de până la 35 de ani. Anul acesta vânzările au mers mult mai bine decât anul trecut, probabil şi pentru că 1 Mai este vineri, iar clienţii au ales să îşi petreacă întreg week-end-ul în staţiune“, a explicat Mioara Durlă, directoarea unei agenţii de Slatina.


Aflaţi alte tarife ale agenţiilor de turism din Slatina pentru vacanţa de 1 Mai din Adevărul de Seară Slatina

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite