Slatina: A început Olimpiada Liceelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Greceanu, Titulescu, Minulescu, Carol I, Metalurgic, P.S Aurelian, Alexe Marin, Liceul Sportiv, Mincu! Aseară pe stadion s-a strigat catalogul liceelor slătinene.

Sute de liceeni au răspuns prezent şi au venit să aprindă flacără olimpică care a deschis Olimpiada Liceelor. Îmbrăcaţi în culorile reprezentative pentru şcolile lor, tinerii nu au venit cu mâna goală, ci cu steaguri, bannere, fluiere, mascote, ca să arate că sunt cel mai bun liceu din oraş. Pe muzica house care răsuna din boxe, galeriile s-au întrecut în sloganuri şi au scandat cu putere numele liceului pe care îl reprezintă.
Pe scenă au urcat directorii colegiilor care şi-au încurajat elevii sperând că în acest an şcoala lor va câştiga toate competiţiile sportive, de cultură generală, de dans, grafitti sau de frumuseţe. Premiul pus în joc în acest an este de 65 000 lei pentru colegiul care va ieşi pe primul loc. Competiţiile se vor termian pe 30 mai.
Primarul Darius Vâlcov a deschis oficial a IV-a ediţie a Olimpiadei Liceelor, flacăra olimpică s-a aprins, iar pe scenă a aurcat o formaţie slătineană în plină ascensiune, Sunrise INC. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite