Slatina: Xiad şi Bin, îndrăgostiţi de Slatina şi de mâncarea românească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au venit în România să pornească o afacere. Din întâmplare, au ajuns la Slatina. Le-a plăcut oraşul liniştit de provincie şi s-au decis să deschidă aici primul magazin. Afacerea lor are acum succes.

Sunt de doi ani în România. În urmă cu un an, Bin Yang Chan şi Xiad Yang Chun au poposit în oraşul nostru, ca turişti, curioşi să vadă cum trăiesc românii. Au descoperit însă un loc pe placul lor şi s-au hotărât să îşi deschidă aici un magazin. L-au numit YNY, literele fiind alese chiar din numele lor.

Au învăţat limba română de la clienţi

Începutul a fost mai greu, ca în orice afacere nouă, dar încetul cu încetul  clienţii au prins gustul hainelor ieftine, dar de calitate. Primul magazin a fost cu încălţăminte, genţi şi accesorii. În numai 6 luni au reuşit să mai deschidă unul, de data aceasta cu haine.”Ne-a fost greu, că nu ştiam limba română. Am învăţat-o de la clienţi şi de la vânzătoarea pe care am angajat-o şi cu care sunt prietenă. Slătinenii ne-au privit  mai ciudat la început, dar s-au obişnuit repede cu noi şi magazinul a început să fie căutat” a spus Xiad, partenera de viaţă a lui Bin.

Mai multe amănunte în Adevărul de Seară Slatina.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite