Slatina: Valeriu Alexandru, DJ-ul responsabil cu distracţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la Dj Super Show, la domnul profesor nu este decât un pas. Valeriu Alexandru este ziua profesorul de sport al puştilor de la generală, iar seara sufletul petrecerilor din oraş.

Valeriu Alexandru are două mari pasiuni, fotbalul şi muzica. Pe prima a abandonat-o în copilărie când părinţii nu l-au lăsat să se facă fotbalist şi a trebuit să se mulţumească cu rolul de suporter. Din cea de-a doua a făcut o meserie care îl face să se simtă împlinit şi îi asigură un trai decent.
„Am investit mulţi bani în toţi anii aceştia în apartur. Practic toţi banii din nuntă şi alte economii s-au dus pe muzică, dar nu mă plâng. Lucrez cu drag, cîştig destul de bine şi sunt şi în legalitate, chiar dacă 2-3 nunţi le dau la stat”, a spus Valeriu Alexandru.

DJ în dicotecă, la ţară

Şi-a dat seama că are talent de DJ în clasa a X-a când a fost prezentatorul unui concurs de miss. „Eram în clasa a X-a  şi fîceam rost de casete de la discotecile din oraş şi le duceam la discoteca de la ţară. Eu eram băiatul de la oraş, cu muzica. La un moment dat a fost un concurs de miss şi m-au rugat de pe mine să pun muzică şi m-am trezit chiar prezentatorul spectacolului. Atunci mi-au propus să mă angajeze şi am devenit DJ-ul discotecii de  la Optaşi-Olt. Era o discotecă fără becuri, cu câteva lumini difuze”, ne-a povestit Valeriu.
Banii câştigaţi în discoteca de la Optaşi i-au uşurat viaţa de student în Bucureşti. „Dacă eram DJ în Slatina sau în Piteşti, muream de foame pentru că la ţară munceam o singură seară pe săptămână, sâmbăta, dar căştigam cât un DJ în oraş în trei zile de weekend.

De sărbători, la butoane

Meseria nu este însă deloc uşoară, mereu de drumuri, nopţi pierdute şi sărbători departe de cei dragi. „Nu am avut sărbători libere, tot timpul sunt la muncă în timp ce alţii se  distrează. De Paşti mi-am luat însă liber ca să stau cu soţia mea. Trebuie să ai puterea să intri în cheful lor, la orice petrecere trebuie să te distrezi şi tu. Trebuie să faci atmosferă, să-i faci să se simtă bine. Pare foarte uşoară acestă meserie, dar nu este deloc aşa şi cere multe sacrificii”, a spus DJ-ul slătinean.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite