Slatina: Urgenţele din Slatina stau în doi medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă  Slatina va rămâne, de vineri, cu doar doi medici. Până când Ministerul nu va debloca posturile nu se vor face angajări

Cu peste 200 de pacienţi pe zi la Unitatea de Primiri Urgenţe ( UPU) a SJU Slatina vor fi, începând cu 15 mai, numai doi medici care îţi pot da primul ajutor.
 Potrivit managerului SJU Slatina, Octav Oprescu până când Ministerul Sănătăţii nu va debloca posturile nu se va putea face nici o angajare. „Acum sunt 3 medici de bază la UPU, însă începând cu 15 mai unul dintre ei va pleca. Vor rămâne numai 2 medici însă aceştia vor fi sprijiniţi de medicii ambulanţieri care vor completa gărzile“, a spus Octav Oprescu, managerul SJU Slatina. Acesta crede că nu vor fi probleme la UPU chiar dacă unul dintre medici va pleca. „Chiar dacă rămân numai 2 medici nu vor fi probleme la UPU. Cu ajutorul medicilor ambulanţieri dar şi al colegilor din spital situaţia va fi aceeaşi, şi vom face faţă numărului mare de pacienţi. Cu siguranţă că ne mai trebuie cel puţin un medic de bază la Urgenţe, dar deocamdată aşteptăm să se deblocheze şi posturile pentru a putea face noi angajări“, a explicat Oprescu.


Aflaţi din Adevărul de Slatina ce au păţit slătinenii care au ajuns la Urgenţă!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite