Slatina: Pompierii sunt eroii elevilor şi profesorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii Olteni au intervenit, azi, la ora 11.00, la Şcoala Generală nr. 5 Slatina pentru a stinge un incendiu izbucnit în incinta şcolii. Incendiul a pornit de la un magazin amplasat la etajul I al clădirii.

Elevii şi profesorii au fost evacuaţi, în incinta laboratorului de fizică aflându-se în pericol de intoxicare 2 elevi. Pompierii au intervenit cu o autoscară, salvând copii aflaţi în pericol, în uralele celor mici aflaţi în curtea şcolii.
Din fericire  acesta a fost un exerciţiu tactic organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt. „Sincer să fiu nu mă aşteptam ca profesorii şi elevii să reacţioneze aşa bine la exerciţiul de evacuare. Sunt foarte mulţumit de pregătirea elevilor şi inclusiv a profesorilor care au ştiut să reacţioneze în cazuri de urgenţă „ a spus Alin Oprişan, locotenent ISU Olt.
După acest exerciţiu pompierii au oferit o demonstraţie cu tunul de apă copiilor prezenţi. Cei mici au fost foarte încântaţi şi s-au îngrămădit repede pe lângă pompieri. ”A fost foarte palpitant şi mi-a plăcut foarte mult. Sper să vină cât mai des pe la noi şi să ne prezinte exerciţii ca cel de astăzi” a spus Popescu Cristian, elev în clasa a III-a.
Pompierii au fost prezenţi la acest exerciţiu cu o autospecială şi cu o autoscară, împreună cu o salvare de la SMURD.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite