Slatina: Oltenii dau buzna la mare în extrasezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Oltenii dau buzna la mare în extrasezon
Slatina: Oltenii dau buzna la mare în extrasezon

Preţurile mai mici decât anul trecut pentru sejururile pe litoral atrag sute de clienţi, în septembrie.

Un sejur de şapte zile la un hotel de două stele de pe litoralul românesc este 150 de lei., iar cel mai scump nu depăşeşte 450 de lei, prin programul „O săptămână pe litoral“. Oltenii s-au grăbit să îşi rezerve bilete, mai ales pentru staţiunea Mamaia. Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că anul acesta vânzările merg mai bine decât anul trecut, în extrasezon.

Mamaia, staţiunea preferată

În an de criză, cele mai căutate rămân pachtele turistice ieftine. Clienţii preferă hotelurle de două sau trei stele, iar locul preferat de pe litoral rămâne, ca şi în sezonul estival, staţiunea Mamaia. „Anul acesta avem mai mulţi clienţi decât anul trecut prin programul «O săptămână la mare» şi din cauza crizei, dar şi pentru că verema este foarte frumoasă. Eu sunt acum la Mamaia, iar aici, toate camerele destinate acestui program sunt deja ocupate“, a spus Nicu Durlă, directorul agenţiei de turism Oltextur din Slatina. El a mai adăugat că preţul plătit de clienţi pentru o săptămână la mare este de 149 de lei, pentru un hotel de două stele şi creşte până la 453 de lei, pentru hotelurile de trei stele. Spre deosebire de anii trecuţi, când majoritatea clienţilor erau persoane de vârsta a doua, anul acesta printre turisştii care preferă luna spetembrie pentru concediu sunt foarte mulţi tineri. „Nu ne-am permis să dăm 1500 lei pe un bilet la mare în august, iar acum mă gândesc să merg la o agenţie, să văd ce oferte au. A înţeles că preţurile sunt mai mici decât anul trecut. Acest program mi se pare foarte potrivit, mai ales acum, pe criza asta“, a spus Ileana David, de 36 de ani, din Slatina.

Aflaţi ce oferte pentru staţiunile de la munte pregătesc reprezentanţii agenţiilor de turism din Adevărul de Seară de astăzi!

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite