Slatina: Lecţie de spiritualitate pentru tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 100 de tineri credincioşi din întreg judeţul au luat parte aseară la o întâlnire cu maica Siluana, coordonatoarea Centrului de formare şi consiliere “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din cadrul Arhiepiscopiei Iaşilor.

Aproape 100 de tineri credincioşi din întreg judeţul au luat parte aseară la o întâlnire cu maica Siluana, coordonatoarea Centrului de formare şi consiliere “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din cadrul Arhiepiscopiei Iaşilor. La întâlnirea duhovnicească desfăşurată la Colegiul Naţional „Ion Minulescu“, din Slatina au luat parte episcopul Slatinei, Sebastian, alături de preoţi şi călugări din întreg judeţul.
Maica Siluana a vorbit despre problemele actuale ale tinerilor şi despre rezolvarea lor prin credinţa în Dumnezeu. „Tinerii din zilele noastre au atât probleme specifice societăţii actuale, cât şi problemele pe care tinerii le-au avut dintotdeauna. Credinţa în Dumnezeu, harul bisericii şi iubirea faţă de oameni sunt singurele care îi vor ajuta să depăşească aceste probleme“, a explicat maica Siluana.
Pentru tinerii prezenţi în sală, poveţele măicuţei au fost considerate o adevărată lecţie de onoare. „Aş asculta ore în şir cuvântările maicii Siluana. Consider că toţi cei prezenţi aici au ce învăţa de la dânsa. Ne oferă lecţii de viaţă, dar şi lecţii de spiritualitate şi de onoare creştină“, a spus Maria Vanciu, una dintre tinerele prezente la întâlnirea duhovnicească.
Maica Siluana merge, astăzi, la Corabia, unde va sta de vorbă cu tinerii din zonă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite