Slatina: Concursuri şi distracţie la „Olimpiada Liceelor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceenii slătineni intră în competiţie de joi. Fotbal, handbal, baschet sau volei, probe de ateltism, concursuri de şah, cultură generală sau grafitti, de miss, mister, muzică, dans şi majorete, toate acestea vor face parte din Olimpiada Liceelor.

În liceele slătinene e forfotă mare, de la boboci la elevii mari, cu toţii se pregătesc pentru probele concursului Olimpiada Liceelor. Miza este  foarte mare, liceul care va lua premiul I va primi dotări în valoare de 65 000 de lei, la care se adaugă prestigiul de a fi câştigat o competiţie atît de complexă.
Startul competiţiei se va da pe 7 mai cu un concert al formaţiei slătinene Sunrise INC, după care vor începe concursurile.
„ Ne aflăm deja la a IV-a  ediţie Olimpiadei Liceelor şi sperăm ca şi în acest an să fie la fel de frumoasă. Participă toate liceele din Slatina, iar scopul este de a promova spiritul de competiţie între tineri. În acest în deschidere va cânta  formaţie pe care o şi finanţăm, Sunrise INC”, a explicat Minel Prina, administrator public din cadrul Primăriei Slatina.


Cea mai bună galerie, premiată

Primăria Slatina a alocat 500 000 lei pentru această manifestare. Dacă liceul câştigător va lua 65.000 lei, instituţia care se va clasa pe locul II va primi 35 000 lei pentru dotări, iar liceul de pe locul III va lua 25 000 lei. Locul IV este premiat cu 15 000. Liceelor care nu se clasează pe primele 4 locuri vor primi un premiu de participare de 5 000 lei.
Cea mai bună galerie care va susţine concurenţii va fi premiată cu 2 500 de lei, iar echipele care se vor afla în primele 4 locuri din concursuri vor primi câte 100 de lei.

Aflaţi din Adevărul de Seară Slatina ce surprize le mai pregătesc autorităţile locale liceenilor slătineni

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite