Slatina: Chef oltenesc în Pădurea Stehareţi de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pădurea Strehareţi de la marginea oraşului se va încinge o petrecere câmpenească de poveste. Trei zile şi trei nopţi oltenii se vor distra.

De 1 Mai slătinenii sunt invitaţi la o petrecere câmpenească la pădurea Strehareţi. Muzica, micii şi berea nu vor lipsi din programul zilelor de weekend, iar cheful oltenesc ca ţine ca în poveşti, trei zile şi trei nopţi.
Autorităţile locale nu au invitat nici o vedetă de muzică uşoară sau populară pentru că vor să promoveze talentele autohtone. Elevi de la Palatul Copiilor Slatina, Alina Obrocea, Iuliana Popescu, Diana Badea, Loredana Voicu şi Iulia Onacea vor încânta după-amiazele de la pădure, iar seara slătinenii îl vor asculta pe folkistul Ion Popa şi vor încinge hore pe muzica „Rapsozilor Slatinei”. Din program nu vor lipsi concertele formaţiei de estradă „Lyra Band”. „ Este momentul să promovăm şi talentele locale. Avem aici foarte mulţi interpreţi talentaţi care se ridică la nivelul vedetelor naţionale. Cred că acum este cel mai bun momemt să le arătăm slătinenilor ce au aici în oarşul lor”, a săus Darius Vâlcov, primarul Slatinei. Acesta a precizat că Primăria nu a cheltuit nici un ban pentru această petrecere câmpenească, totul fiind făcut din sponsorizări.
Mâncarea şi băutura petrecerii vor fi asigurate de 25 de comerciaţi care vor încinge grătarele, vor pune berea la rece şi îi vor aştepta pe slătineni.
Nici cei mici nu au fost uitaţi. Pe aleile pădurii vor fi montate topogane gonfliabile, saltele elastice, iar la tot pasul vor întâlni comercianţi de dulciuri. Din desişul pădurii o să apară şi clovnii care au avenit tocmai de la Braşov să îi distreze pe micuţii slătineni. Petrecerea va începe mâine la ora prânzului şi se va termina duminică seara.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite