Slatina: Bandă de hoţi anihiliată de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bandă de hoţi de electrocasnice şi bijiterii a fost anihilată ieri de poliţiştii slătineni.

Doi tineri, Obloja Iulian, de 24 de ani, din comuna Mărunţei şi Niculescu Cosmin de 23 de ani din Slatina au reuşit să spargă 6 apartamente în mai puţin de 2 săptămâni. În numai câteva minute, au plecat  din locuinţe cu laptop-uri, televizoare LCD, un aragaz, bijiterii şi bani.
Lucrătorii Poliţiei Muncipiului Slatina le-au luat imediat urma hoţilor şi a reuşit să îi prindă la doar 3 zile după ce au dat ultima spargere. Hoţii şi-au recunoscut fatele, însă nu le-au spus poliţiştilor, deocamdată, cum au ales locuinţele prădate. Cele mai multe case au fost deschise cu ajutorul unor chei duplicat, iar uşile metalice care nu se încuiau bine au fost forţate. Hoţii au spart două garsoniere de pe strada Textilistului, un apartament de pe strada Trandafirilor, unul de pe strada Prelungirea Tunari şi altul de pe strada Crişan.
Cei doi tineri au acţionat chiar şi în timpul zilei şi au transportat bunurile furate cu ajutorul unor taxiuri şi le-au vândut imediat. „Spargerile au fost date de 27, 28, 29 aprilie şi 2,3 şi 4 mai. Autorii au fost trimişi în judecată pentru furet calificat şi riscă până la 15 ani de închisoare“, a spus comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite