Slatina: Asistenta Ramona Radu este acum în stare gravă la Spitalul Floreasca UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ramona Radu a suferit ruptură de splină şi de ficat şi a fost transportată cu un elicopter la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

UPDATE Asistenta Ramona Radu, care a fost rănită grav, ieri după amiază, în accidentul rutier din comna Valea Mare este o persoană apreciată de colectivul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. „Este o asistentă foarte bine pregătită şi un om cu cu caracter deosebit. Lucra de 5 ani la noi şi nu a avut niciodată nici un fel de problemă. Este în stare gravă, dar stabilă. Cu toţii ne rugăm pentru sănătatea ei”, a spus Radu Nucă, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.
Femeia de 30 de ani este căsătorită şi are un copil.
Ieri după-amiază se întorcea de la o intervenţie cu un pacient de 80 de ani. Şoferul ambulanţei, Marius Călin, de 41 de ani, din Scorniceşti, a pierdut controlul maşinii care a derapat şi a căzut într-o râpă. Pacientul a decedat pe loc, iar asistenta, însoţitorul bătrînului şi şoferul au fost răniţi grav.
Şoferul ambulanţei este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

O ambulanţă care transporta un bătrân de 80 de ani la spital a derapat şi s-a răsturnat. Bolnavul a decedat pe loc, asistenta este în stare gravă şi a fost transportată de urgenţă la spital. Şoferul şi fiul bătrânului aflat pe scaunul din dreapta au suferit politraumatisme grave şi sunt internaţi la Spitalul Judeţean Slatina. Poliţiştii cecetează cauzele care au dus la producerea accidentului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite