Slatina: Adevarul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri de astăzi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară.

Azi, ora 10.00
Lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu“ a găzduit, astăzi, lansarea cărţii „Deipara“, scrisă de doctorul în istorie Dan Bondrea. Tot cu această ocazie a avut loc şi lansarea lucrării „Studii slătinene“, în care se regăsesc lucrările mai multor intelectuali din judeţul Olt. (M.I.)

Mâine, ora 10.00
Concurs de karting, la Slatina

Tinerii de la Cluburile Copiilor din Caracal, Drăgăneşti-Olt, Corabia şi de la Palatul Copiilor „Adrian Băran“ din Slatina vor participa mâine la concursul judeţean de karting. Participanţii vor susţine o probă teoretică, una de îndemânare şi una de viteză. Concursul va fi găzduit de circuitul de la Capital Auto. (M.I.)


Azi, ora 12.00
Sărbătoare la Izbiceni

Comuna Izbiceni sărbătoreşte astăzi 441 de ani de la atestarea documentară. Evenimentul este marcat prin lasnări de carte, spectacole de teatru, o conferinţă cu teme religiose şi expoziţia foto „Izbiceniul astăzi şi mâine“. Manifestările vor continua şi mâine, cu o expoziţie de obiecte decorative realizate de elevii din Izbiceni şi înmânarea diplomelor pentru participanţi. (S.V.)

Mâine, ora 10.00
Concurs de grafitti la Slatina

Liceeni slătineni participă mâine la un concurs de desene grafitti, pe Dealul Grădişte. Tinerii au nevoie de creativitate şi talent pentru a decora într-un mod inedit zidul de strijin de pe Grădişte. Rezultatele vor conta pentru desemnarea colegiului câştigător la Olimpiada Liceelor. (S.V.)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite