Sişu neagă traficul cu droguri, probele îl contrazic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Sişu, component al trupei Sişu&Puya, acuzat de trafic cu droguri, a declarat recurs la decizia Tribunalului Bucureşti de a-l aresta pentru 29 de zile, el urmând să fie judecat de Curtea de

Tudor Sişu, component al trupei Sişu&Puya, acuzat de trafic cu droguri, a declarat recurs la decizia Tribunalului Bucureşti de a-l aresta pentru 29 de zile, el urmând să fie judecat de Curtea de Apel Bucureşti. Deşi a negat traficul, recunoscând numai consumul de droguri, procurorii au probe care contrazic declaraţiile lui Sişu. Conform propunerii de arestare, Sişu a vândut martorului cu nume de cod Andrei Ionescu, în 4 şi 5 mai 2006, câte un gram de heroină. În plus, anchetatorii au ataşat la dosar şi înregistrările convorbirilor telefonice.
Din declaraţiile lui Sişu date anchetatorilor, rezultă că la datele de 04.05.2006 şi 05.05.2006 s-a întâlnit cu o persoană cu care a mers la restaurantul McDonalds din Pantelimon, unde s-au întâlnit cu o altă persoană, Amedeo. Acest Amedeo le-ar fi dat fiecăruia câte un gram de heroină în schimbul a 2.000.000 lei. Martorul Andrei Ionescu a mai povestit că, pe 4 mai, fiind însoţit de doi poliţişti sub acoperire, s-a întâlnit pe stradă cu Sişu, căruia i-a cerut, contra cost, un gram de heroină. Câteva ore mai târziu, Sişu i-ar fi adus heroina.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite