Sişu a recunoscut că este "consumator"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Sişu - componentul trupei hip-hop "Sişu&Puia" -, acuzat de şantaj, trafic cu droguri şi constituirea unui grup de crimă organizată, a recuzat, ieri, magistraţii Tribunalului Bucureşti,

Tudor Sişu - componentul trupei hip-hop "Sişu&Puia" -, acuzat de şantaj, trafic cu droguri şi constituirea unui grup de crimă organizată, a recuzat, ieri, magistraţii Tribunalului Bucureşti, unde se analiza emiterea mandatelor de arestare pe numele său şi a celor 15 presupuşi complici.
Avocatul lui Sişu a invocat că mandatul emis pe numele clientului său ar fi expirat încă de dimineaţă, având în vedere că anchetatorii au descins în locuinţa lui miercuri, în jurul orei 6.20, iar percheziţiile s-au finalizat două ore mai târziu, moment în care Sişu a fost dus la Parchet. Apărătorul susţine că audierile ar fi trebuit consemnate în ordonanţa de reţinere. Curtea de Apel Bucureşti a respins însă recuzarea. Conform unor surse judiciare, Sişu a recunoscut în şedinţa secretă de la tribunal că este consumator de droguri, însă a negat că ar fi şi traficant.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite