Sistem, la al patrulea album

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul album al trupei Sistem, al patrulea după "Intră în SISTEM" 2002, "O nouă zi" 2003 şi "Industrial" 2004, se numeşte "SisTeMpo" şi va fi lansat astăzi, în ziua în care trupa va trăi

Noul album al trupei Sistem, al patrulea după "Intră în SISTEM" 2002, "O nouă zi" 2003 şi "Industrial" 2004, se numeşte "SisTeMpo" şi va fi lansat astăzi, în ziua în care trupa va trăi unul dintre cele mai emoţionante momente din cariera lor: deschiderea megaconcertului Depeche Mode cel mai important eveniment muzical din România ultimilor 10 ani. "SisTEMpo" conţine 12 piese pline de ritm şi forţă, iar pe acest album, Sistem a hotărât să acorde şanse multor nume necunoscute în show-biz-ul autohton.
Piesele sunt compuse în majoritate de către compozitori care se află la prima colaborare cu un nume consacrat, iar în ceea ce priveşte vocile, există şi două nume celebre Andra şi Grigore Leşe. Băieţii de la Sistem sunt foarte mândri de ambele colaborări, cu atât mai mult cu cât Leşe este o personalitate marcantă a folclorului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite