Sistem şi SisTeMpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Sistem a intrat în sistem! Cei cinci membri ai formaţiei care a cântat în deschiderea concertului Depeche Mode au înţeles că fanii aşteaptă de la ei să fie mereu în "priză". Aşa că

Trupa Sistem a intrat în sistem! Cei cinci membri ai formaţiei care a cântat în deschiderea concertului Depeche Mode au înţeles că fanii aşteaptă de la ei să fie mereu în "priză".
Aşa că s-au conformat. Cici, Nashu, Phlo, Robi şi Zoli au sărbătorit recent lansarea noului lor album, "SisTeMpo", apreciat de specialişti ca fiind cel mai bun de până acum. Unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din ultima perioadă, lansarea n-a fost una clasică, ci s-a transformat într-un party exclusivist, desfăşurat la Kristal Glam Club, clubul care ocupă locul 40 în topul locaţiilor de acest gen din întreaga lume şi care a fost redeschis special pentru acest eveniment. În faţa a aproape trei sute de invitaţi, Sistem a prezentat un show cu multe efecte speciale, punând în valoare cele două faţete ale grupului latura comercială, dar niciodată lipsită de calitate, şi latura underground cu sonorităţi electro şi ritmuri pline de forţă. Show-ul a fost prefaţat de prezentarea videoclipului primului single de pe "SisTeMpo" "Never". Printre invitaţi s-au aflat directorul casei de discuri Cat Music, Dan Popii, dar şi prieteni dragi ai artiştilor care au răspuns "prezent" la apel, alături de VIP-uri şi colaboratori. Andra, Grigore Leşe, Stella Anita, Lucia Dumitrescu, Kosak şi Gojira, Bogdan Popoiag, Voltaj, Cheloo (Paraziţii), Akcent, Miki, Alexandra Ungureanu, Verso, surorile Catinca şi Oana Roman, Laura Coroianu, Geta Voinea, Marius Furdui (Europa FM), Vadi Rus (Kiss FM), Mihai Moş (Naţional TV) şi mulţi alţi reprezentanţi ai mass-media, cărora băieţii de la Sistem au ţinut să le mulţumească personal pentru sprijinul lor necondiţionat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite