Benone Sinulescu şi Mutu se bat în reclame - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benone Sinulescu şi Mutu se bat în reclame - Revista presei mondene
Benone Sinulescu şi Mutu se bat în reclame - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre reclamele a căror protagonişti sunt Benone Sinulescu şi Adi Mutu, relaţia dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt sau sarcina Adelei Popescu. Printre alte subiecte, Toja a uitat să plătească la benzinărie, iar Mischa Barton a rămas fără prieteni.


Benone Sinulescu şi Mutu se bat în reclame

. Vedetele au devenit ţinta clipurilor acestor firme, sumele puse în joc fiind de-a dreptul ameţitoare. Pentru cele câteva ore de filmare, „aleşii” au câştigat cât alţii în ani buni de muncă. Reclamele se plătesc atât de bine, încât vedetele, oricât de pretenţioase ar fi, nu se îndură să refuze ofertele. În ultime vreme, tot mai multe personalităţi din muzică, sport şi modă au acceptat să devină imaginea unor mărci de apă minerală, printre ele numărându-se Adrian Mutu, Cătălin Botezatu, Mihai Albu şi Benone Sinulescu, scrie Click.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt despărţiţi. Până şi dragostea devine o chestiune de marketing, atunci când se întâmplă la Hollywood. Şi asta pentru că, de ochii lumii, Brad Pitt jură că face tot posibilul să o împace pe Angelina, însă în realitate, practic s-a şi despărţit de ea. “Brad a încetat să mai spere că o va îmbuna pe Angelina şi că vor fi iar un cuplu fericit. Au cumpărat un apartament duplex în New York şi stau separat. Brad stă la etajul patru, iar Angelina la trei. Singurele momente când se intersectează sunt atunci când vin să se joace cu copiii”, a declarat pentru revista americană “Star” o sursă, citată de Click.

Adela Popescu e însărcinată.
Adela Popescu află că e însărcinată, însă nu în realitate, ci în episodul de azi al serialului “Îngeraşii”, difuzat de postul Acasă. Pentru Adela Popescu, cea care îi dă viaţă Liei Damian, momentul a fost unul emoţionant. “M-am gândit cum trebuie să se simtă o femeie atunci când află că e însărcinată, că va deveni mamă. Cred că e un sentiment minunat", a spus vedeta, potrivit Libertatea.

Toja a uitat să plătească la benzinărie. Fotbalistul a fost intors din drum, pentru a plăti carburantul. Vizibil ruşinat de situaţie, columbianul a schiţat un zâmbet, după care a achitat. În plină pregătire a partidei de la Budapesta, contra echipei Ujpest, Juan Carlos Toja nu simte canicula, fiind obişnuit din ţara sa natală cu temperaturile de peste 35 de grade. Tocmai din acest motiv, columbianul a trecut de la whisky pe lapte, papaprazzii Cancan surprinzându-l când savura dintr-o cutie, chiar în maşină.

Mischa Barton a rămas fără prieteni.
Comportamentul sălbatic al actriţei Mischa Barton din ultima vreme nu rămas fără urmări. Se pare că vedeta a rămas fără prieteni. Mischa Barton a fost internată săptămâna trecută într-o clinică de psihiatrie şi, potrivit medicilor, acesta reprezintă un pericol atât pentru ea însăşi cât şi pentru ceilalţi. Cei mai mulţi dintre prietenii vedetei nu mai ţin legătura cu ea, aceştia condamnând modul ei de viaţă, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite