Sindicalistul Vasile Marica, acuzat că a primit şpagă 20.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, ar fi facilitat angajarea unei inspectoare vamale contra sumei de 20.000 de dolari. Acuzaţia ar fi fost formulată de mai multe surse din interiorul sistemului vamal, informează Realitatea TV.

VEZI VIDEO AICI!

Femeia, din comuna Ghermăneşti, judeţul Vaslui, confirmă faptul că ar dat aceşti bani, prin intermediul fostului său soţ, în schimbul postului. Vasile Marica nu neagă că l-ar fi cunoscut pe bărbatul respectiv, dar constestă orice acuzaţie care i se aduce.

Mai citeşte şi:

Vameşii şi poliţiştii şpăgari de la Moraviţa făceau şi 100.000 de euro pe tură din "omenia" traficanţilor de ţigări

"Nu mi-a dat nimeni niciun ban. Ducu este bărbatul, într-adevăr, dar eu n-o cunosc pe ea. N-am văzut-o niciodată. Pe Ducu-l cunosc, într-adevăr. Am încercat, sindicatul, să înfiinţăm o firmă împreună. Nu mi-a dat niciodată niciun ban. Şi cu asta basta. N-a mers firma respectivă. Am închis-o şi i-am dat-o lui. Şi cu asta, basta. Nu m-a ajutat el cu nimic şi cu nimeni", a declarat Vasile Marica.

De altfel, numele lui Vasile Marica a fost pomenit şi în cazul scandalului şpăgilor din vamă.

"Domnul Marica este un şurub esenţial al maşinăriei diabolice de acoperire a evaziunii fiscale, fiind veriga de legătură dintre PNL şi celelalte grupuri de interese din cadrul Autorităţii vamale, iar preşedintele Băsescu, anul trecut, la întâlnirea cu liderii confederaţiilor sindicale i-a rugat pe aceştia să transmită domnului Marica că patronează un sindicat care gestionează contrabanda şi evaziunea fiscală", a precizat Vasile Lincu, preşedintele Pro Lex.

În replică, Marica, l-a apostrofat pe Lincu: "Cum îţi permiţi să spui că dau bani la presă. Şi o pui pe mama să stea la televizor să plângă pentru că mă acuză cineva. Nu ţi-e jenă?".


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite