Simona Gherghe are un băieţel coprezentator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Gherghe are  un băieţel coprezentator
Simona Gherghe are un băieţel coprezentator

Azi, Observatorul de la ora 16.00 are o ediţie specială, dedicată Zilei Copiilor. Simona şi micuţul ei partener vor prezenta un jurnal cu ştiri sociale, politice, mondene şi sportive. Vedeta este sigură că băieţelul va trece cu brio prin această experienţă.

Deşi nu se lucrează uşor cu cei mici, Simona Gherghe (31 de ani) a acceptat provocarea de a prezenta Observatorul Antenei 1 împreună cu un micuţ coprezentator. Este al doilea an când, de 1 iunie, Observatorul are o ediţie specială dedicată copiilor. Simona spune că ideea îi aparţine.

„Am lipici la copii, ne împrietenim uşor şi m-am gândit că, dacă tot e ziua lor, să facem un Observator special. Dar, de data asta, l-am pregătit! Am făcut un concurs, timp de trei săptămâni, şi am primit sute de e-mailuri de la părinţi şi bunici care vor să-şi vadă băieţeii la televizor. Copiii sunt imprevizibili, l-am ales pe cel mai bun şi sunt sigură că va ieşi totul foarte bine“, spune Simona.

Deşi nu va fi un jurnal dedicat exclusiv copiilor, ci unul obişnuit, cu ştiri din toate rubricile - sport, politică, meteo etc - cei de la Antena 1 le vor pregăti micuţilor şi câteva ştiri legate de ziua lor. „Vor fi şi ştiri politice, sociale, mondene, iar coprezentatorul meu va face exact ce fac şi eu“, spune Simona.

Sute de mesaje de la părinţi şi bunici

Vedeta Antenei precizează că băieţelul ales va avea o mare responsabilitate pe umeri, pentru că el trebuie să susţină, alături de ea, o oră întreagă de ştiri în direct.

„Avem un invitat în platou, intervenţii ale corespondenţilor din ţară, rubricile Sport şi Meteo şi, poate unul dintre cele mai dificile lucruri din televiziune: cititul de pe prompter“, spune Simona.

Vedeta nu a vrut să dezvăluie numele micuţului ales, ci a vrut să păstreze surpriza: „Îl veţi vedea astăzi! Am primit sute de mesaje de la copii, sunt superbi cu toţii şi ne-a fost foarte greu să-l alegem!“. Toţi au fost extraordinar de pricepuţi, după cum spune Simona. „E incredibil cât de dezinvolţi şi de spontani sunt copiii din ziua de azi. Îmi place că au încredere în ei şi că ştiu deja ce vor de la viaţă“, adaugă ea.

Simona Gherghe nu se ruşinează să spună că uneori se mai simte copil. „Toată viaţa o să fiu copilul părinţilor mei! Şi acum mă alintă, au grijă tot timpul să-mi fie bine, deşi sunt om în toată firea“, mărturiseşte ea.

Din copilărie îşi aminteşte vacanţele pe care le petrecea la ţară. „Bunicii mei locuiesc în Buzău, la Pietroasele, într-o zonă de vis, cu dealuri şi vii. Acolo mi-am petrecut cele mai frumoase vacanţe“, spune ea. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite