Simona Bălănescu, între emisiuni tv şi vizite la ecograf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea se pregăteşte să nască în două luni, aşa că trage tare să aibă materiale gata în avans O viitoare mamă care s-a documentat foarte serios despre creşterea

Prezentatoarea se pregăteşte să nască în două luni, aşa că trage tare să aibă materiale gata în avans

O viitoare mamă care s-a documentat foarte serios despre creşterea bebeluşilor. O prezentatoare de emisiune meteo care a făcut un stagiu în Statele Unite, la Accuweather, ca să afle cât mai multe despre domeniul acesta. Simona Bălănescu este riguroasă în tot ce face.

Simona povesteşte mucalit despre "băieţică al ei" care deocamdată mai locuieşte timp de două luni în burtică, pe viitorul lui nume Marc Andrei Rădulescu. Este un puşti deja foarte pasionat de sport şi nu ezită să o trezească pe mămica lui în fiecare dimineaţă devreme la obişnuita şi matinala oră de gimnastică din burtică. Simona a făcut cunoştinţă cu pumnişorii şi picioruşele lui, care sunt foarte "persuasive" uneori. Cu toate că este topită după bebeluşul care nu mai are mult de stat ascuns, Simona este foarte hotărâtă să îi dea o educaţie echilibrată şi să fie o mamă hotărâtă, conştientă că un copil atât de dorit de părinţi şi bunici are toate şansele să fie un mare răsfăţat. Pe de altă parte, este clar că părerea lui va conta şi ea foarte curând şi că deciziile în doi nu mai au viaţă lungă. Momentan, tocmai se pregăteşte să mai facă o ecografie 3D, pe care o numeşte dezarmant "o întâlnire cu puştiulică". Faptul că poate să facă o astfel de investigaţie l-a aflat, mărturiseşte ea, documentându-se pentru emisiunea "Pastila de sănătate", pe care o realizează în fiecare dimineaţă, la 7.45, la Realitatea TV.

Cum se adaptează o prezentatoare tv la statutul de viitoare mămică? Simplu, nu se încheie la sacou!

Simona continuă să lucreze la emisiunea ei şi nu se lasă trimisă acasă prea uşor. Singura schimbare pe care trebuie să o facă este să îşi trişeze puţin ţinuta, pentru că de închisul unui sacou nici nu mai poate fi vorba. Pentru că nu prea are de unde să îşi cumpere haine pentru sarcină, cum "la noi dai de culori închise, cu mult prea multe imprimeuri", şi-a mai modificat pe ici, pe colo hainele pe care le avea deja. N-a fost tocmai greu, pentru că a reuşit să nu pună prea multe kilograme în plus în prima parte a sarcinii. Cât despre a doua, timpul nu e pierdut... Simona este mulţumită de cariera ei în media, în primul rând pentru că a avut ocazia să realizeze şi să prezinte emisiuni în domenii diferite (de la meteo la construcţii, de la vacanţe până la sănătate). A făcut chiar un stagiu de realizare de emisiune meteo în Statele Unite la Accuweather, cei care realizează prognoze pentru posturi prestigioase ca CNN sau NBC. Această specializare este probabil de neimaginat pentru toate domnişoarele cu fuste scurte şi decolteuri generoase care au prezentat de-a lungul anilor emisiunile de acest gen.

Talk-show-urile pe teme politice sunt singurele care nu o interesează. Încă...

Cea mai frumoasă perioadă din întreaga carieră de până acum au fost ultimii doi ani. Poate de aceea vrea să reînceapă lucrul la cât mai scurt timp după naştere, ceea ce nu va fi greu pentru că toţi bunicii de-abia aşteaptă să contribuie la creşterea lui Marc. Talk-show-urile politice nu prea o interesează, dar asta nu înseamnă mare lucru, crede ea, pentru că să spui "nu" din start nu dă dovadă de o gândire prea sănătoasă. Cât despre scandalurile în care se implică multe dintre colegele ei de breaslă, cu sau fără voia lor, ea este oarecum ferită de ele, pentru că ştirile şi emisiunile pe care le prezintă presupun o oarecare sobrietate. Cum de scandaluri se fereşte singură, singurul lucrul care ar dori să nu i se întâmple în viaţa profesională este... să îi scadă audienţa!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite