Simirad s-a saturat sa taie frunze la caini in Havana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul Romaniei in Cuba, Constantin Simirad, va parasi, la inceputul anului viitor, diplomatia, pentru a se dedica adevaratelor sale pasiuni: gradinaritul si literatura. Mi-a ajuns. Nu-mi mai

Ambasadorul Romaniei in Cuba, Constantin Simirad, va parasi, la inceputul anului viitor, diplomatia, pentru a se dedica adevaratelor sale pasiuni: gradinaritul si literatura.
Mi-a ajuns. Nu-mi mai trebuie politica
Constantin Simirad
Anuntul a fost facut la Iasi, in timpul unei receptii prilejuite de lansarea ultimei sale carti, un volum de proza scurta intitulat "Izgoniti din Rai". "Imi ajunge cat am stat la Havana. E foarte departe si mi-e dor de casa. Mi-am si facut o socoteala: m-as putea intoarce in februarie-martie (2006, n.r.), cand se sadesc rosiile. O sa-mi cumpar si un tractoras", a declarat Constantin Simirad. El a adaugat ca va discuta cu ministrul de Externe si cu presedintele Traian Basescu pentru a pune la punct detaliile plecarii sale din diplomatie.Simirad a mai spus ca, odata intors la Iasi, va aparea in viata publica doar ca scriitor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite